CONTINUTUL METASTIINTIFIC AL SCOLII “TARKSYA 444”

Din timpuri stravechi oamenii au tot vorbit despre supraputeri, supracalitati,dar,oare ce sunt acestea? Atunci cand descoperim in noi acest secret il folosim ca si cum ar fi propria noastra forta,fara sa ne intrebam ,,Chiar este forta noastra? Si de unde este aceasta forta?

In lucrarile vedice se spune ca omul ar avea puterea a o mie de sori. Avem in noi o forta creatoare imensa pe care trebuie s-o descoperim, s-o intelegem si sa invatam s-o folosim.
Constiinta Universala contine forma Dumnezeiasca iar corpul nostru este ca un castel ce a fost construit inca dinainte ca noi sa ne nastem si in calatoria vietii cautam cine, cand si cum a construit acest castel?

Atunci cand la unii oameni apare clarviziunea, clarauditia, ori incep sa simta o prezenta, o entitate care nu este vizibila, atunci primul lucru pe care-l fac ei, este incercarea de a intelege de unde au venit aceste calitati si cum le pot folosi.Odata ce Vantul schimbarilor intra in noi, certitudinile devin neclare si ne invadeaza un ocean de intrebari:Cine a permis ca noi sa beneficiem de aceste puteri?Cine este architectul Suprem care a creat aceste forme pentru intregul Univers,oamenii, pasarile si animalele?Raspunsurile pentru toate intrebarile,le gasim chiar in natura noastra divina.

Scoala de telepatie “TARKSYA-444”

…Nu trebuie sa regreti trecutul. Nu trebuie sa te ingrijorezi pentru viitor. Prezentul se intampla…. Ce-ai pierdut ca sa plangi trecutul? Ce ai adus cu tine in lume ca sa crezi ca ai pierdut ceva? Ce ai produs tu, ca sa crezi ca a fost distrus? N-ai adus nimic cu tine in lume. Orice ai avea, ai primit de aici. Orice ai daruit, ai daruit de aici. Orice ai luat, ai luat de la Dumnezeu. Orice ai dat i-ai dat Lui. Ai venit cu mainile goale si vei pleca cu mainile goale. Ce crezi ca este al tau astazi, a fost al altcuiva ieri si va apartine altcuiva maine. Nu te insela ca totul este al tau… Este o impresie falsa si va fi cauza necazurilor tale. Schimbarea este Legea Universului. Ceea ce crezi tu ca este moarte, in realitate este viata. Intr-o secunda poti fi milionar si in secunda urmatoare poti fi aruncat in saracie. Al tau si al meu, mare si mic – sterge aceste notiuni din mintea ta. Abia atunci totul este al tau si tu esti al acestui tot. Trupul acesta nu este al tau, nici tu nu esti sclavul trupului tau. Trupul este facut din foc, apa, aer, pamant si va disparea descompunandu-se in aceste elemente. Dar sufletul este permanent – deci…. CINE ESTI TU?

Dedica-ti fiinta Lui Dumnezeu. Aceia care-si cunosc sustinerea Dumnezeiasca, sunt pentru totdeauna eliberati de frica, necaz si durere. Tot ceea ce faci, fa dedicandu-te Lui Dumnezeu. Aceasta iti va aduce experiente extraordinare de bucurie si libertate pentru totdeauna…

Fragment din Bhagavat-Gita

OBIECTIVELE PRACTICII SCOLII  “TARKSYA 444”

In Centrul de Studii si Cercetari Frontale,,TARKSHYA 444” se initiaza practici prin care cursantul poate intra in secretele sale interioare, in templul sau divin. Seminariile dau oportunitatea de a dezvolta si intelege ce este imposibilul, ce este misticul si ce este dincolo de frontiera perceptiei umane. Aceste super-capacitati umane reprezinta adevarata forta a zeilor si sunt date de catre Creatorul insusi, deoarece El este posesorul geometriei sacre sau, dupa cum este scris in shastre, EL ESTE ARHlTECTUL SINELUI.

Scoala noastra ofera cheia pentru a deschide putin usa catre lumea uitata din noi, acolo unde noi avem capacitatile divine cu care putem crea un intreg univers care ne asteapta sa-l descoperim.
Imaginatia creativa, yoga mistica, geometria sacra, capacitatile psihotronice sau telepatice, intrarea in alt timp si-n alte dimensiuni, alchimia temporala a simbolurilor, rugaciunilor, mantrelor, psihogeometria personala, individuala, precum si prima intrare in stiinta vedica sunt principalele preocupari din scoala noastra.

De asemenea, aceste seminarii sunt structurate pe stilul de predare din cadrul Academiei Ruse de Cercetari Frontale ale Creierului Uman Delta-Inform, un stil liber ca in ,,brain-storming’’ sau un cubik-rubik, aceeasi informatie este in asa fel predata incat dupa fiecare seminar capacitatea fiecaruia dintre noi creste, pe masura ce crestem si in intelegere, de aceea sa nu va mirati ca temele sunt aceleasi deoarece diferenta se face in abordarea lor din fiecare seminar.

Deci, curajul este unul dintre virtutile pe care trebuie sa le aveti pentru a descoperi ceea ce este foarte bine ascuns inauntrul vostru. De ce curaj ? Pentru a ne descopri acele parti pe care nu ni le cunoastem si care sunt in stare latenta, care odata descoperite ne vor schimba atat pe noi cat si viata noastra, as putea spune ca devenim cu totul alti oameni, mai bogati in intelegere, mai atenti la viata, mai centrati in starea de acceptare a ceea ce ne-a daruit Dumnezeu. Indrazniti sa faceti acest pas care va va aduce mai aproape de voi insiva decat v-ati astepta.

Bitnami