28 September 2017
Comentarii 0
Categorie Numerologie
28 September 2017, Comentarii 0

Numerologia fiind o practica din cele mai vechi timpuri folosita pentru a explica, pentru a descifra lumea inconjuratoare, ajungandu-se sa se faca niste aproximari de o exactitate uimitoare si complete referitor la caracterul, personalitatea, potentialul si incercarile din viata unei persoane.

Principiul fundamental al numerologiei este vibratia sau frecventa, pornindu-se de la premiza ca numele obiectelor denota vibratia lor specifica, vibratie pe care o poti descoperi prin literele din care este compus numele obiectului… la fel si cu numele si prenumele persoanelor si a datei de nastere, adunate pana ramanem cu o singura cifra ce arata caracteristicile arhetipului pe care-l reprezinta. Fiecare cifra care compune codul unei persoane spune o poveste despre calatoria acelei persoane in aceasta dimensiune, in aceasta viata.

Aceste coduri personale ne pot arata si dimensiunea temporala pe care o avem la dispozitie pentru a ne implini menirea pentru care am venit. De asemenea, din aceste coduri personale se creaza sinusoide, cristale si mai apoi mandale personalizate, aceasta este geometria sacra. Formele geometrice sunt considerate inca din cele mai vechi timpuri simboluri care reduc la esenta cele mai complexe adevaruri…prin forma lor condenseaza toate variantele ce ar putea renaste intregul ciorchine al unui adevar, la fel cum subconstientul nostru rezuma in simboluri ideile sau gandurile receptionate…aceste figure geometrice sunt ca o schita a realitatii. Inteleptii din vremurile demult apuse, atunci cand trasau o linie, un cerc, o cruce, o hexagrama sau o mandala, reprezentau o intreaga stiinta nemuritoare, deoarece intelegand aceste simboluri si felurile in care ele se manifesta in Creatie, se ajunge la esenta dobandindu-se Cunoasterea.

Exista o proportie de aur, un nr de aur prin care intregul Univers se manifesta, exista formele Platonice, exista alte forme mult mai complexe tridimensionale si chiar mai mult. Geometria sacra reprezinta forma pe care o creeaza un anumit tip de frecventa, ori, forma este rezultatul direct al frecventei. Toata material exista datorita faptului ca energia acesteia este mentinuta intr-o anumita stare, ca substanta a vibratiei. Toate tiparele Creatiei tridimensionale, inclusiv forma umana, sunt constituite din legaturi energetice rezultate dintr-una din cele 5 forme simple sau o combinatie a lor.

Modelele fundamentale, care sunt de fapt codurile geometrice ale Creatiei, le cunoastem astazi drept solidele platonice si descriu fizic, volumele cuprinse de aceste modele.  Numărul minim de linii ce pot fi desenate pe o suprafaţă plană, pentru a defini forma în 3 dimensiuni se numeste tor. Torul se formeaza atunci cand rotesti modelul Genezei in jurul axei sale centralecreindu-se astfel o forma ca de colac cu deschizatura din mijloc infinit mai mica. ACest tor este o forma unica deoarece se aduna in el insusi spre centrul sau, ori se desface atat spre exterior cat si pe interior, Torul este prima forma ce apare in tiparul Genezei fiind si unica intre toate celelalte forme, deoarece se compune din 7 regiuni pe care le cunoastem ca si harta celor 7 culori, care au aceeasi marime si acopera complet suprafata torului. Forma de tor guverneaza numeroase aspect ale vietii noastre cum ar fi inima, care are 7 muschi ce formeaza un tor si el pompeaza in 7 regiuni care se afla in harta torului…intreaga cunoastere este in noi…torul se alfa in jurul tuturor formelor de viata, a atomilor si a tuturor corpurilor ceresti: planete, stele, galaxii… Este forma primordiala a existentei. Astfel incat o intelegere mai larga a Universului ni se dezvaluie, descoperim ca toate aspectele realitatii sunt sacre… intelegerea adevarurilor simple ale geometriei sacre aduc o evolutie in constiinta si deschiderea inimii ca fiind urmatorul pas in procesul evolutiei umane.

Daca altadata aceste secrete ale geometriei sacra erau apanajul scolilor secrete, astazi sunt la indemana oricarei persoane care este interesata de evolutia personala, acestea putand fi folosite pentru a ne conecta intr-un mod total cu Universul si pentru a beneficia de vindecarea fizica, emotionala si pacea mentala. Cand aceste adevaruri sunt intelese cu mintea (emisfera stanga) si experimentate cu inima (emisfera dreapta) intreaga lume se va schimba. De aceea, in practicile scolii noastre am impletit aceste doua cunoasteri, numerologia si geometria sacra pentru a ne descifra misterul fiintei care suntem si reamintirea Centrului din care cu totii facem parte. Sunt multe alte stiinte derivate din geometria sacra, toate fiind in fapt aspecte ale acesteia, indiferent ca vorbim de formele platonice, de tor, de Mer-Ka-Bah sau de mandale, de fractali sau de yantre…toate descriu acelasi aspect al unitatii.

Adevăratele forme ale geometriei sacre nu stagnează, nu se fixează niciodată la o singură formă. în schimb, ele se află într-o constantă transcendenţă fluidă şi schimbare (evoluând sau involuând) de la o formă geometrică la alta, la viteza sau cu frecvenţa care le este proprie. Aceste stări în continuă evoluţie ale geometriei oglindesc natura aflată într-o statornică evoluţie a conştiinţei umane.

Geometria sacră, în forma sa primordială, se construieşte din ţesătura “materiei-spirit” conştient transcendente. Aceste forme ale geometriei sacre ne apar adesea în vise şi viziuni. Adeseori ele ni se prezintă într-o sucesiune extrem de rapidă, ca de mitralieră, ca şi cum ar fi nişte hieroglife purtătoare ale unei imense încărcături emoţionale şi de înţelesuri, legate de fiecare din simboluri. în aceste cazuri, adesea nu este necesară o înţelegere intelectuală a înţelesului din spatele imaginilor. Subconştientul nostru înţelege şi de acolo va începe transformarea.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bitnami